• Sponsoren stellen zich voor

Sponsoren stellen zich voor

Onze sponsoren en partners zijn van onschatbare waarde. Bekijk hieronder wie ons steunen en met wie wij dit evenement samen mogelijk maken.

Alkmaar SportstadAlkmaarSportstadLogoRGB_POS
Alkmaar Sportstad maakt met een een stimuleringssubsidie dit nieuwe evenement mogelijk. Voor de eerste drie jaar verbindt Gemeente Alkmaar zich aan Fiets4Daagse Alkmaar. Naast wandelen tijdens de Plus Wandel4daagse Alkmaar en hardlopen met de Alkmaar city run by nightwordt er nu ook gefietst in deze prachtige stad. Dat Alkmaar sportstad is, blijkt ook nu weer.

Alkmaar is dé stad voor een dagje uit. Niet alleen om de Kaasmarkt te bezoeken en van de historische sfeer te genieten, maar ook om te shoppen; je vindt de leukste winkels in Alkmaar! Er is een groot aantal restaurants in Alkmaar, vele mét gezellig terras. Geniet natuurlijk ook van de leukste musea en evenementen.

Met de Fiets4Daagse Alkmaar laten we zien dat Alkmaar heel dicht aan zee ligt, dat het geweldig te bereiken is voor een mooi uitstapje en vieren we de aansluiting van de nieuwe gemeenten.

Kijk voor alle informatie en evenementen op www.alkmaarprachtstad.nl 


Noordhollands Dagblad Drukwerk
Noordhollands Dagblad is dé kwaliteitskrant van Noord-Holland. De krant houdt u op de hoogte van al het nieuws en weet wat er bij u in de buurt gebeurt. Dagelijks bevat het Noordhollands Dagblad wisselende thema’s als sport, gezondheid en cultuur en op zaterdag een extra dikke weekendbijlage. Noordhollands Dagblad verschijnt op papier en is digitaal te lezen op mobiele telefoon, tablet en website.

Noordhollands Dagblad verschijnt in acht regionale edities: Alkmaarsche Courant, Dagblad Kennemerland, Dagblad voor West-Friesland, Dagblad Waterland, Dagblad Zaanstreek, Enkhuizer Courant, Helderse Courant en Schager Courant. Elke editie bevat (inter)nationaal nieuws en een katern met nieuws uit de eigen regio.

Noordhollands Dagblad wil haar lezers aanzetten tot participeren in de maatschappij. Noordhollands Dagblad is daardoor nauw betrokken bij en zoekt samenwerking met verschillende regionale evenementen en activiteiten die mensen in beweging brengen. We ondersteunen de organisaties met de kracht van ons mediakanaal, met onze kennis en expertise.

Kijk voor meer informatie op www.noordhollandsdagblad.nl.


Deen Supermarkten
“Geen dag zonder DEEN” luidt onze pay off. En zo ervaren onze klanten in Noord-Holland en Flevoland het ook: voor je dagelijkse boodschappen ga je gewoon naar DEEN. Voor het beste vlees uit eigen slagerij, voor groente en fruit vers van de veiling, voor vers gebakken brood en banket, voor de mooiste bloemen en planten en natuurlijk omdat de prijzen bij DEEN bijzonder laag zijn. DEEN vindt het belangrijk om als regionaal bedrijf de plaatselijke verenigingen in en rond de vestigingsplaatsen van de winkels te ondersteunen. Om die reden zijn wij een samenwerking gestart met de Fiets4Daagse. DEEN Supermarkten wenst u dan ook gezond en fit, veel fietsplezier!

die reden zijn wij een samenwerking gestart met de Fiets4Daagse. DEEN Supermarkten wenst u dan ook gezond en fit, veel fietsplezier!AGU

Fietsplezier staat zowel bij Le Champion als bij AGU hoog in het vaandel. AGU en Le Champion werken dan ook al meer dan 25 jaar intensief samen. Zo is AGU naast hoofd- en titelsponsor van de grootste strandrace van de Benelux, de AGU Egmond-Pier-Egmond, ook sponsorpartner van andere Le Champion fietsevenementen zoals de Fiets4Daagse Hoorn, de Ronde van Noord-Holland en de Dam tot Dam FietsClassic.

AGU is eveneens als clubsponsor van de fietskleding betrokken bij de vereniging Le Champion. AGU kan ook uw tenue ontwerpen. Vrijwel alles is mogelijk bij onze fietskleding naar eigen ontwerp. Door de diverse opties en verschillende topzemen is de kleding geheel naar wens samen te stellen. Zo ontwikkelt AGU talloze unieke ontwerpen per jaar. Informeer naar de mogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op www.agu.com.


logo120Hotel Zuiderduin
Hotel Zuiderduin is een heerlijk 4-sterren hotel gelegen aan het sfeervolle en gezellige Egmond aan Zee.

Tijdens Fiets4Daagse Alkmaar is het mogelijk om een geheel verzorgd arrangement te boeken. Genieten van een heerlijk bed, gastvrijheid, een lekker ontbijt en een startbewijs voor deelname.

Hotel Zuiderduin in Egmond aan Zee is het hotel waar je moet zijn


ToeractiefToeractief_ZW_L
Toeractief is hét magazine voor actieve wandelaars en fietsers. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar en bevat verschillende fiets- en wandelroutes door Nederland, opgeluisterd met mooie foto’s, bezienswaardigheden, geschiedenis en interessante wetenswaardigheden. Ook vind je in het magazine achtergrondverhalen over wandelen, fietsen en natuur, praktische tests en tips. Daarnaast bevat het blad een uniek en praktisch routeboekje op A5-formaat. Bovendien profiteer je als lezer van Toeractief van kortingsacties bij horecagelegenheden en bezienswaardigheden op de route.


IntexstoreLogo Intexstore nieuw

Intexstore, buitengewoon genieten. Intexstore is het vertrouwde adres voor serres, tuinkamers, terrasoverkappingen en vouwwanden.Van advies tot plaatsing en nazorg bent u bij ons aan het juiste adres www.intexstore.nl


Headline Interactive

Headline Interactive is trotse sponsor van Le Champion. De relatie met Headline Interactive bestaat al sinds 2006, toen nog als sponsor van de Amsterdam Marathon. Vanaf 2010 hebben we onze sponsor-positie uitgebreid naar alle evenementen van Le Champion. Wij hopen hiermee bij te dragen aan een goede online dienstverlening aan al die tienduizenden sporters, die Le Champion jaarlijks bedient.

Headline Interactive is een creatief internetbureau gespecialiseerd in het bedenken, ontwerpen en ontwikkelen van innovatieve en gebruiksvriendelijke websites, intranetten en online winkels. Wij helpen onze klanten zich goed te presenteren op internet, met aantrekkelijke designs, gebruiksvriendelijke interactie, interactieve communicatie en een verbetering van de conversie. Met één doel voor ogen: presteren!

Als sponsor willen we onze kennis en expertise van online communicatie inzetten voor de missie van Le Champion. Wij ondersteunen het doel een gezonde en actieve samenleving te bevorderen, waarbij plezier en topprestatie hand in hand gaan.


Trans-iX
Trans-iX is hosting provider en system integrator voor de nationale en internationale MKB plus markt. Op basis van de laatste technologie helpen wij bedrijven altijd en overal bij hun automatisering te kunnen. Vanuit ons datacenter helpen wij u bij het technisch beheer van uw werkplekken en het online houden van uw websites.

Wij beschikken over een dedicated team van Linux, Microsoft, VMWare en Citrix experts om onze klanten te kunnen voorzien van de best passende oplossing beschikbaar. Naast onze datacenter diensten levert Trans-iX technische kennis en support diensten voor uw kantoor. Wij ondersteunen verschillende bedrijven met helpdesk support en bouwen cloud oplossingen op Windows en Linux vlak voor en in overleg met derden.

Heeft u vragen op het vlak van automatisering of een capaciteit issue neem dan contact op met Trans-iX (0314-787143) voor een afspraak. Bij Trans-iX vindt u geen mensen in dure pakken maar resultaat en praktijk gerichte engineers.

Voor meer informatie bezoek onze website www.trans-ix.nl.


Spotler
Spotler is een snel groeiende e-mail marketing service provider (ESP) en de nummer 1 software in zijn soort in 2016 volgens de Emerce 100. De (SaaS) software wordt in eigen beheer onder het mom van ‘one size fits none’ ontwikkeld. Zo heeft Spotler specifieke oplossingen voor marketeers, webwinkeliers en franchiseformules die door Blinker en 130 andere partners in de markt worden gezet.

Voor meer informatie, zie www.spotler.com