Stempelposten

Langs alle routes vind je stempelposten. Deze posten worden zichtbaar gemaakt op de routebeschrijving van de door jou te fietsen afstand. Op de stempelposten vind je de faciliteiten, die je van een echte rustplaats mag verwachten. Ook voor de inwendige mens is gezorgd. Le Champion en de sponsors bieden je daar iets lekkers aan.

De verschillende stempelposten vormen tevens een ontmoetingsplaats voor jou, waar muziek en entourage de feestvreugde verhogen. Natuurlijk mag je niet vergeten jouw stempelkaart te laten zien voor een controlestempel bij de posten.

Medische begeleiding
De medische begeleiding is in handen van het Rode Kruis. Op alle stempelposten langs het parcours kun je, indien nodig, vragen om medische verzorging. Een mobiele Rode Kruis post komt dan te hulp. Ben je niet in de buurt van een stempelpost, dan kun je in geval van nood het speciale noodnummer bellen. Ook dan komt een mobiele Rode Kruis post te hulp. Dit nummer is alleen in gebruik tijdens de Fiets4Daagse Alkmaar.

Fietsreparatieservice
Als je tijdens Fiets4daagse Alkmaar een probleem hebt met je fiets, dan is de fietsreparatieservice van Theo Schilder nooit ver weg. Deze top tweewielerzaak uit Alkmaar helpt je snel weer op weg, of het nu om een kapotte ketting gaat, een lege accu of een geknapte kabel.