Start & finish

Start
Alle afstanden gaan dagelijks tussen 8.00 en 11.00 uur van start vanaf IJsbaan de Meent. Het gezellige cafetaria is al vanaf ’s morgens vroeg geopend voor een eerste kop koffie.

Stuurbordje en deelnemersboekje
Het deelnemersboekje en je startnummer ontvang je voorafgaand aan het evenement thuis op de deurmat. Aan de binnenzijde van het deelnemersboekje vind je de stempelkaart.  Volg de borden ‘naar de start’.

Finish
Er kan dagelijks worden gefinisht tot 17.00 uur. De eerste, tweede en derde dag is de finish net als de start bij IJsbaan de Meent. Op de laatste dag is de finish in het sfeervolle centrum van Alkmaar op het Waagplein.

Fietsenstalling
Je kunt ’s nachts indien gewenst, jouw fiets in de gratis fietsenstalling binnen bij De Meent stallen. Je kunt hier ook je e-bike opladen. ’s Nachts is deze fietsenstalling afgesloten, stalling is voor eigen risico.

Fietsreparatieservice
Als je tijdens Fiets4daagse Alkmaar een probleem hebt met je fiets, dan is de fietsreparatieservice van Theo Schilder nooit ver weg. Deze top tweewielerzaak uit Alkmaar helpt je snel weer op weg, of het nu om een kapotte ketting gaat, een lege accu of een geknapte kabel.

Start IJsbaan De Meent Fiets4Daagse Alkmaar