Medaille inleg

Zoals je bij de Fiets4Daagse Alkmaar gewend bent, ontvang je na afloop een fraaie medaille als herinnering aan jouw prestatie. Of je nou vaak fietst of voor de eerste keer: iedere prestatie verdient een mooie herinnering. Om deze herinneringsmedaille een extra persoonlijk karakter te geven, bieden wij de mogelijkheid om jouw medaille te personaliseren door middel van een origineel gegraveerd plaatje met daarop jouw naam en de gefietste afstand.

Bestellen
Bestel deze unieke extra service hier en je ontvangt kort na de Fiets4Daagse Alkmaar jouw persoonlijke gegraveerde medaille inleg, die precies in de medaille past.

Momenteel zijn we druk bezig met het ontwerp van de medaille voor de editie van de Fiets4Daagse Alkmaar in 2020. Zodra deze bekend is zal de preview van de medaille voor 2020 hier geplaatst worden. 

Je kunt jouw medaille inleg eenvoudig via het inschrijfformulier bestellen. Je betaalt dan slechts € 5,50 (incl. verzendkosten). Ben je al ingeschreven, maar wil je de medaille inleg alsnog bestellen? Klik dan hier. Bij nabestelling zijn de kosten € 6,50 (inclusief verzendkosten).