• Nieuws
  • Fiets4Daagse Alkmaar 2020 afgelast

Fiets4Daagse Alkmaar 2020 afgelast

Het scenario waar we al voor vreesden is nu helaas ook werkelijkheid geworden. Door de verspreiding van het coronavirus in onze samenleving is het niet verantwoord de Fiets4Daagse Alkmaar plaats te laten vinden.

Vandaag, 21 april, besloot het kabinet dat alle evenementen in Nederland tot 1 september geen doorgang mogen vinden, daardoor zijn we genoodzaakt om de Fiets4Daagse Alkmaar af te gelasten.

Hoe vervelend dit ook is, we begrijpen de genomen maatregelen wel. Wij staan als sportorganisatie voor een gezonde samenleving. Wij zijn een club met een maatschappelijk missie. Jouw gezondheid en die van vrijwilligers en medewerkers staat altijd voorop.

We begrijpen als geen ander dat het voor jou een grote teleurstelling is om niet deel te kunnen nemen aan de Fiets4Daagse Alkmaar. De omgeving rondom Alkmaar is prachtig in de zomer, de duinen en het strand bieden nog altijd de meest fantastische fietsroutes en de natuur in de polder blijft je verrassen, maar we kunnen nu niet samen fietsen en dat gaan we missen. Laten we nu in Nederland volhouden met z’n allen, zodat we straks weer samen kunnen fietsen.

Sta jij ingeschreven voor de Fiets4Daagse Alkmaar? Dan word je via een persoonlijke mail nader op de hoogte gebracht.