• Nieuws
  • Doe mee met de 4Daagse-fotowedstrijd!

Doe mee met de 4Daagse-fotowedstrijd!

Als je fotografeert ga je anders naar de wereld om je heen kijken. Doe daarom mee met onze fotowedstrijd! We geven je elke dag een opdracht mee en jij zoekt onderweg vanaf je fiets naar het perfecte plaatje. Er is elke dag een Le Champion Goodiebag te winnen met 2 kaarten voor de Fiets4Daagse Alkmaar óf Hoorn 2020!

Algemene regels:

  • maak een liggende foto
  • zorg ervoor dat er altijd een fiets of een deel van een fiets in de foto aanwezig is
  • upload jouw foto(‘s) vóór 15 juli naar communicatie@lechampion.nl

Opdrachten

Dag 1: Noordzeeroute
Rust vind je aan de kust. De kabbelende zee, het eindeloze strand en de relaxte duinen laten je helemaal ontspannen. Hoe ziet die sereniteit er uit in een foto? Laat dat aan ons zien!

Dag 2: Bos- en Duinenroute
In het bos leeft van alles, maar dat leven zie je niet snel. Je moet er naar op zoek gaan. Zie je een vos of een mooie vogel, loopt er een duizendpoot over een boom of zie je zelfs kabouters langslopen? Leg het leven in het bos vast op de gevoelige plaat!

Dag 3: Westfrieslandroute
Dijken zijn onmiskenbaar aan Nederland verbonden en de Westfriese Omringdijk is wellicht de beroemdste dijk van Nederland. Welke typisch Nederlandse tafereeltjes kom je vandaag tegen? Leg dat Hollandse plaatje vast!

Dag 4: Rondom Alkmaar
Alkmaar is een stad met vele gezichten. Het heeft moderne gebouwen, oude straatjes, natuurrijke plekken en er is veel water. Wat zie jij voor je als je aan Alkmaar denkt? Laat ons jouw Alkmaar zien!

Veel plezier en succes!