Nieuws /

Inschrijving Fiets4Daagse Alkmaar van start!

Van 4 t/m 7 juli 2018 vindt alweer de derde editie van de Fiets4Daagse Alkmaar plaats. Tijdens deze Fiets4Daagse geniet je van al het moois dat de omgeving van Alkmaar te bieden heeft. Geniet van de rijke historie die de bekende ‘Kaasstad’ te bieden heeft en bezoek een aantal bijzondere musea. Ook het strand en de duinen liggen dichtbij. Een prachtige omgeving om op de fiets te verkennen!

Afstanden
Je kunt kiezen uit drie verschillende afstanden: 30, 50 en 70 km.

Start & finish
De start en finish zijn bij Sporthal de Meent in Alkmaar. Op de laatste dag vier je een feestelijke finish op het Waagplein in het centrum van Alkmaar. Schrijf je hier in voor de Fiets4Daagse Alkmaar!

Combi-inschrijving
Ook dit jaar kan je een combi-inschrijving doen. Je kunt je dan inschrijven voor de Fiets4Daagse Hoorn én de Fiets4Daagse Alkmaar. Je ontvangt dan een passe-partout onder de naam Fiets4Daagse Noord-Holland. Fiets4Daagse Hoorn vindt dit jaar plaats van 2 t/m 5 mei 2018. Ook hier zijn drie verschillende afstanden: 30, 50 en 70 km. Schrijf je hier in voor de passe-partout Fiets4Daagse Noord-Holland en geniet van al het moois dat Hoorn én Alkmaar te bieden hebben!

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief