• Nieuws
  • NTFU Extra Goed Geregeld

NTFU Extra Goed Geregeld

De Fiets4Daagse Alkmaar is na afloop door de NTFU beoordeeld en heeft het keurmerk ‘Extra Goed Geregeld’ gekregen. Hier is de organisatie van de Fiets4Daagse Alkmaar natuurlijk trots op. 

Keurmerk Extra Goed Geregeld
Worden deelnemers bij jou extra in de watten gelegd en heb je alles perfect voor elkaar? Dan kun je de stempel ‘Extra Goed Geregeld’ krijgen. Je kunt aan de hand van het tweede deel van de zelf-check controleren of jouw tocht aan de eisen van dit keurmerk voldoet. Kom je hiervoor in aanmerking? Dan zorgen we ervoor dat een adviseur jullie tocht bezoekt. Krijg je een voldoende van de adviseur dan ontvang je de stempel ‘Extra Goed Geregeld’. Deze stempel wordt ook getoond op Fietssport.nl.

Reviews
Deelnemers kunnen sinds kort op Fietssport.nl hun ervaring over jouw tocht delen. Zij geven je tocht een cijfer (één tot en met vijf sterren) met eventueel een review. Jouw tocht krijgt dus een officiële beoordeling vanuit de NTFU én een beoordeling vanuit de praktijk, zoals deelnemers de tocht ervaren hebben. We zien steeds meer dat fietsers van elkaar willen horen wat zij van een tocht vonden. Dit bepaalt mede de keuze waar ze volgend jaar gaan fietsen. De tochten die tot nu toe beoordeeld zijn door deelnemers hebben allemaal een prima score behaald. Kijk maar eens op www.fietssport.nl bij tochten die geweest zijn.