Nieuws /

Terugblik afgelopen dagen

Afgelopen drie dagen waren al een groot succes. Morgen, zaterdag start de laatste dag van de Fiets4Daagse Alkmaar. Dit wordt ook wel de finaledag genoemd. De afgelopen drie dagen hebben de fietsers, de Schoorl terug naar de roots, Westfrieslandroute en de bos- en duinenroute gefietst. De laatste dag staat in het teken van nieuwe dorpjes bezoeken in de Gemeente Alkmaar. De Gemeente heeft namelijk Graft, de Schermer en De Rijp er sinds een paar jaar bij gekregen. 

De finish van de laatste dag vindt plaats op het Waagplein. Wij hopen dat jullie hier allemaal onze fietsers komen aanmoedigen zodat we er een mooi feest van kunnen maken. 

Alle fietsers willen wij heel veel plezier en succes wensen op deze laatste dag! 

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief