Start & finish

Start
Alle afstanden gaan dagelijks tussen 8.00 en 11.00 uur van start vanaf IJsbaan De Meent. Na een ronde over de baan waar in de winter het ijs ligt, vertrek je voor jouw route. Het gezellige cafetaria is al vanaf ‘s morgens vroeg geopend voor een eerste kop koffie. 

Stuurbordje en deelnemersboekje
Het deelnemersboekje en je startnummer ontvang je voorafgaan aan het evenement thuis op de deurmat. Aan de binnenzijde van het deelnemersboekje vind je de stempelkaart.  Volg de borden ‘naar de start’.

Finish
Er kan dagelijks worden gefinisht tot 17.00 uur. De eerste, tweede en derde dag is de finish net als de start bij IJsbaan De Meent. Op de laatste dag is de finish in het sfeervolle centrum van Alkmaar.

Fietsenstalling
Indien gewenst kun je ’s nachts je fiets in de gratis fietsenstalling in de hal van IJsbaan De Meent plaatsen. Deze fietsenstalling is afgesloten, maar stalling is voor eigen risico. Wel zorgen we voor videobewaking.

Fiets reparatieservice
Als je tijdens Fiets4daagse Alkmaar een probleem hebt met je fiets, dan is de fietsreparatieservice van Theo Schilder nooit ver weg. Deze top tweewielerzaak uit Alkmaar helpt je snel weer op weg, of het nu om een kapotte ketting gaat, een lege accu of een geknapte kabel.

Start IJsbaan De Meent Fiets4Daagse Alkmaar

Mis niets en ontvang het laatste fietsnieuws

Schrijf je in voor de nieuwsbrief